Események

Nagy öröm számunkra, hogy nyaranként több gyermektábor programjának részei lehetünk.
Az élménybeszámolókat az alábbiakban találjátok!

Toppantó élménytábor, Budapest

A színes programnak és a tapasztalt, szakmailag elismert táborvezető pedagógusok munkájának köszönhetően a gyerekek számos élménnyel gazdagodhatnak, új dolgokat ismerhetnek meg, fedezhetnek fel. Így a gyerekmosoly mellett a testi-lelki fejlődés is egyaránt garantált. Csakúgy, mint Lukas & Lea konyhájában! 🙂

Mikor: 2022. augusztus 1-5.
Hol: Budapest, Liliput Családi Bölcsőde és Játszóház - Ferenc tér - IX. kerület

Áthidalóra Hangoló Tábor, Kaposvár

Gyermeked nagycsoportos lesz a következő tanévben? Szeretnéd, ha kedvet kapna az Áthidaló Program Iskola Előkészítő foglalkozásaihoz? Áthidalóra Hangoló táborban megismerkedik az Áthidaló különféle játékaival, oktatójával és a csoporttársaival! S mind emellett közös sütés-főzés élmény vár rá Lukas & Lea szakácskönyvével és a színes mérőkanalak segítségével 🙂 Az Áthidalóra Hangoló napközis tábor csupa élmény, móka és játékos fejlődés!

Mikor: 2022. augusztus 1-5.
Hol: 7400, Kaposvár-Töröcske, Harang u. 1.

Búzavirág Gyermektábor, Pusztaszemes

Sokszínű, természet- és állatközeli élményekben gazdag programokkal várja az óvodás és kisiskolás korosztályt Pusztaszemesen a Búzavirág Gyermektábor szakképzett pedagógus háttérrel rendelkező csapata. A nyugodt falusi porta biztosítja a nyári élményeket, biztonságos légkörben, háztáji állatok közelségében.

Mikor: 2022. június 27 - július 01. - július 18-22. - augusztus 08-12.
Hol: Pusztaszemes