Média

Cikkek, blogok, média megjelenések: itt olvashatsz rólunk

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy egyre több weboldal és blog mutatja be szakácskönyveinket, értékeli munkánkat. Számunkra ez nagyon sokat jelent, hiszen célunk, hogy még sok-sok gyerekhez eljuthassunk és mosolyt csalhassunk arcukra Lukas & Lea szakácskönyveivel.

Az alábbiakban néhány ajánló – kattints a linkre, így juthatsz el az adott bejegyzéshez:

szakácskönyv színes mérőkanál

Sárosdi Virág, hat gyermek édesanyja, gyógypedagógus-logopédus. A Skillo.hu oldalon gondolatait, játékötleteit olvashatod logopédiával, tanulási képességekkel, anyasággal kapcsolatban.

Nagyon köszönjük, Virág, megtisztelő számunkra!

szakácskönyv, mérőkanalak és hozzávalók

Tippek, tapasztalatok, érzések, praktikák háztartásról, gyereknevelésről, egészséges életmódról, utazásról, szépségápolásról, szórakozásról, tanulásról, életstílusról és mindenféle egyéb varázslatról...

Freund Judit, az Anyakanyar főszerkesztőjének írását rólunk itt találhatjátok:

gyerekek kókuszgolyót készítenek színes mérőkanalakkal

ilovemom.blog:

Goike Nóra blogja Nőknek, Anyukáknak, Kismamáknak, Szülőknek szánt modern, trendi és naprakész cikkekkel és egyedi termékajánlókkal külföldi és magyar vonatkozásban is. .

Nóriék élménybeszámolóját itt olvashatjátok:.

autista gyerekek sütnek színes mérőkanalakkal

anyasapas.hu:

Dr. Simonfalvi Ildikó weboldala szülőknek, nagyszülőknek, pedagógusoknak, egészségről, betegségről, gyermeknevelésről, mindennapi pszichológiáról.

"Másképp ugyanúgy: különleges szükségletű gyermekkel a konyhában" címmel készítettünk interjút Szigethi Zsófival, gyógypedagógussal és a „Nikkelbolha - autizmus- és ADHD-specifikus fejlesztés egy helyen” Facebook-oldal tulajdonosával. Zsófi többek között arról is beszámol, miként segíti receptkönyvünk az autista és ADHD-s gyerekek és felnőttek fejlődését. Az interjút az alábbi linken éritek el: 

szakácskönyv ajánló

Nesze!szer.blog.hu:

"Ajánlom az anyukáknak, nagymamáknak, keresztanyáknak ezt a dobozkát és benne a könyvet, mérőkanalat, nagyon komplett kis cucc és élvezhető vele a ténykedés, a szó szoros értelmében gyerekjáték. Próbáljátok ki, éljenek a kis konyhalányok és konyhalegények!... Bennünket megfőzött ez a pakk, mind a 12 recept elkészül majd, az tuti!" 🙂

Szabó Patrícia, a Nesze!szer.blog.hu főszerkesztője kislányával kókuszgolyót készített. Az élménybeszámolót az alábbi linken olvashatjátok. 🙂

kislány süt a konyhában színes mérőkanalakkal

Minimag.hu:

Egy online magazin, ahol inspiráló cikkeket találhattok a világ minden tájáról kiemelt figyelmet fordítva például környezettudatosságra, a fenntartható gyerekdivatra, a gyerek játékokra, programokra.

Kőszegi-Arbeiter Anita, elismert meseíró könyvajánlóját itt olvashatjátok: 

Lukas & Lea a konyhában


A csillogó gyermekszemek, a vidám nevetés és egy kis káosz a konyhában, ez teszi a sütést-főzést igazán csodás és szórakoztató programmá!

Lukas & Lea szakácskönyveivel már óvodás kortól kezdődően önállóan süthetnek és főzhetnek a gyerekek!