Média

Cikkek, blogok, média megjelenések: itt olvashatsz rólunk

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy egyre több weboldal és blog mutatja be szakácskönyveinket, értékeli munkánkat. Számunkra ez nagyon sokat jelent, hiszen célunk, hogy még sok-sok gyerekhez eljuthassunk és mosolyt csalhassunk arcukra Lukas & Lea szakácskönyveivel.

Az alábbiakban néhány ajánló – kattints a linkre, így juthatsz el az adott bejegyzéshez:

szakácskönyv színes mérőkanál

Skillo.hu:  
Sárosdi Virág, hat gyermek édesanyja, gyógypedagógus-logopédus. A Skillo.hu oldalon gondolatait, játékötleteit olvashatod logopédiával, tanulási képességekkel, anyasággal kapcsolatban.

Nagyon köszönjük, Virág, megtisztelő számunkra!

szakácskönyv, mérőkanalak és hozzávalók

Anyakanyar.hu - Vagány Anyák Klubja:  
Tippek, tapasztalatok, érzések, praktikák háztartásról, gyereknevelésről, egészséges életmódról, utazásról, szépségápolásról, szórakozásról, tanulásról, életstílusról és mindenféle egyéb varázslatról...

Freund Judit, az Anyakanyar főszerkesztőjének írását rólunk itt találhatjátok:

gyerekek kókuszgolyót készítenek színes mérőkanalakkal

ilovemom.blog:
Goike Nóra blogja Nőknek, Anyukáknak, Kismamáknak, Szülőknek szánt modern, trendi és naprakész cikkekkel és egyedi termékajánlókkal külföldi és magyar vonatkozásban is. .

Nóriék élménybeszámolóját itt olvashatjátok:.

autista gyerekek sütnek színes mérőkanalakkal

Anyasapas.hu:
Dr. Simonfalvi Ildikó weboldala szülőknek, nagyszülőknek, pedagógusoknak, egészségről, betegségről, gyermeknevelésről, mindennapi pszichológiáról.

"Másképp ugyanúgy: különleges szükségletű gyermekkel a konyhában" címmel készítettünk interjút Szigethi Zsófival, gyógypedagógussal és a „Nikkelbolha - autizmus- és ADHD-specifikus fejlesztés egy helyen” Facebook-oldal tulajdonosával. Zsófi többek között arról is beszámol, miként segíti receptkönyvünk az autista és ADHD-s gyerekek és felnőttek fejlődését. Az interjút az alábbi linken éritek el: 

szakácskönyv ajánló

Nesze!szer.blog.hu:
"Ajánlom az anyukáknak, nagymamáknak, keresztanyáknak ezt a dobozkát és benne a könyvet, mérőkanalat, nagyon komplett kis cucc és élvezhető vele a ténykedés, a szó szoros értelmében gyerekjáték. Próbáljátok ki, éljenek a kis konyhalányok és konyhalegények!... Bennünket megfőzött ez a pakk, mind a 12 recept elkészül majd, az tuti!" 🙂

Szabó Patrícia, a Nesze!szer.blog.hu főszerkesztője kislányával kókuszgolyót készített. Az élménybeszámolót az alábbi linken olvashatjátok. 🙂

kislány süt a konyhában színes mérőkanalakkal

Minimag.hu:
Egy online magazin, ahol inspiráló cikkeket találhattok a világ minden tájáról kiemelt figyelmet fordítva például környezettudatosságra, a fenntartható gyerekdivatra, a gyerek játékokra, programokra.

Kőszegi-Arbeiter Anita, elismert meseíró könyvajánlóját itt olvashatjátok: 

Lukas & Lea a konyhában


A csillogó gyermekszemek, a vidám nevetés és egy kis káosz a konyhában, ez teszi a sütést-főzést igazán csodás és szórakoztató programmá!

Lukas & Lea szakácskönyveivel már óvodás kortól kezdődően önállóan süthetnek és főzhetnek a gyerekek!

Shopping Cart
Mikulás akció