Termékeink

SZAKÁCSKÖNYVEK

A csillogó gyermekszemek, a vidám nevetés és egy kis káosz a konyhában, ez teszi a sütést-főzést igazán csodás és szórakoztató programmá! Lukas & Lea szakácskönyveivel már óvodás kortól kezdődően önállóan süthetnek és főzhetnek a gyerekek!

“Lukas & Lea a konyhában” szakácskönyv, 1. rész – Desszertek, sütik, torták

4399 Ft6499 Ft

“Lukas & Lea a konyhában” szakácskönyv első része 12 recepttel az egyszerűtől a nehézig, a muffintól, a kalácson át, a pillangótortáig

Ajánlott: 3 éves kortól

„Lukas & Lea a konyhában” szakácskönyv, 2. rész – Előételek, főételek, desszertek

4399 Ft6499 Ft

“Lukas & Lea a konyhában” szakácskönyv második része 12 recepttel – köztük vegán és mentesek is – az egyszerűtől a nehézig, az előételektől a főételeken át a desszertekig. Így akár egy teljes menüt is az asztalra varázsolhatnak a kis kukták.

Ajánlott: 5 éves kortól

„Lukas & Lea a konyhában” kombi-szett

9999 Ft

“Lukas & Lea a konyhában” szakácskönyv 1. és 2. része 5 db mérőkanállal, választható díszdobozban

KIEGÉSZÍTŐ KELLÉKEK

Kapcsolódó termékek

Ismeritek a Fabirintus családi manufaktúra konyhai fellépőit?

konyhai fellépő, más néven tanulótorony kis kuktáknak lett tervezve, akik szívesen részt vesznek a konyhai tevékenységekben. Tökéletes kiegészítő Lukas & Lea receptkönyvéhez.

Krétatáblával is rendelhető, így a gyerkőcök akár le is rajzolhatják az általuk elkészített finomságot, amíg az a sütőben sül. Ezáltal a várakozási időt is gyorsan és hasznosan tölthetik. Hát nem szuper?

A termékről és a manufaktúráról további információt az alábbi linken találtok, illetve a terméket is itt tudjátok megrendelni:

Shopping Cart